2010. május 7., péntek

Trillium

Akik sűrűbben benéznek hozzánk, azok már sejthetik, hogy a peyote nem nagy kedvencünk. Helyette bármikor bármit megfűzünk a Complex Beadsből, csak peyotozni ne kelljen.
Hogy miért? Erre előbb utóbb rájöttem: elég szorosan fűzök -nem dicsekvésképpen, de majdnem olyan szorosan, mint Dia, bár azért elmaradok még a Mestertől! :-( -, és ez nem egy túl jó tulajdonság a peyotnál, mert hullámossá és túl keménnyé teszi. Tehát csúnya. És mivel ésn eddig csak így tudtam peyotozni, ezért inkább nem csináltam.
De hát csak azért is munkálkodik az emberben egy kisördög, aki nem hagyja, hogy feladjuk a dolgokat, így megtanultam(!) lazábban fűzni.
Az első lépéseket a decemberben készített Inspirationnal tettem meg. De az igazi fejlődést még is csak ez a nyaklánc szemlélteti. Büszke vagyok rá, mert egész laza, és omlós lett. Szerintem gyönyörű!
Persze, be kell vallanom, hogy ez a nyaklánc nem saját találmány, az eredeti változatát Diane Fitzgerald alkotta meg! Gyönyörű, egyszerű, és nemes minta! Minden elismerésem az övé!


10 megjegyzés: