2013. október 24., csütörtök

Hamarosan Megjelenik

Kedves Olvasóink!

Már nagyon- nagyon régen jelentkeztem. A hatalmas kiesés oka nem az, hogy nem volt időm gyöngyöt fűzni, hanem az hogy életem egyik legnagyobb munkáján dolgoztam. Készítettem egy gyöngyfűzős könyvet Magyar nyelven.

A könyv kb. 200 oldal terjedelmű.
magában foglalja:
                         gyöngyfűzés történelmét
                        az alapanyagok ismertetését
                        az alapvető fűzéschnikák részletes, átfogó ismertetését (peyote, herringbone, brick, square, netting, RAW, spirálok, horgolás, hímzés, szerelékezés) A függelékben tervezősablonok és a végén összegyűjtöttem 15 neves magyar gyöngyfűző díjazott munkáit.
A könyv szakmai lektora Dobos Éva (Deeva) Ezúton is nagyon nagyon köszönöm a munkáját!

A könyv kereskedelmi forgalomban is kapható lesz, de még nem tudom biztosan, hogy hol. Illetve saját magam is értékesítem, ezért ha valakit érdekel a könyv akkor nálam (domakerzsebet@gmail.com) érdeklődhet róla. Szívesen küldök belőle egy kis kivonatot (kb. 30 oldal) illetve egy részletesebb tájékoztatót is bárkinek személyesen.

7 megjegyzés:

  1. Én máris jelentkezem vevőnek! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Régóta vágyom egy olyan gyűjteményre - könyvre, melyben kezdő fűzőként elsajátíthatom az alaptechnikákat. Köszönöm a lehetőséget a játékra; és gratulálok!
    Üdvözlettel: Lukács Ágnes

    VálaszTörlés
  3. Régóta vágyom egy olyan gyűjteményre - könyvre, melyben kezdő fűzőként elsajátíthatom az alaptechnikákat. Köszönöm a lehetőséget a játékra; és gratulálok!
    Üdvözlettel: Lukács Ágnes

    VálaszTörlés
  4. Végre megírtad Nekünk,Helyettünk ......Köszönjük,hogy még sorsolsz is belőle.
    Üdv.Juhászné Éva

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon vágyom egy olyan könyvre, amiből megtanulhatom a gyöngyfűzés alapjait. Gratulálok, és köszönöm, hogy kisorsolsz egy példányt a hamarosan megjelenő könyvedből!

    VálaszTörlés