2009. augusztus 13., csütörtök

Nyaralni voltunk...

Kicsit eltűntünk mostanában. Ennek oka az volt, hogy másfél hétig nyaralni voltunk.
Egyik gimnáziumi barátnőméknek nyaralójuk van Alsóörsön, szerencsére szinte minden évben meghívásban részesülök egy nyaralás idejére. :-))) Idén is így volt. (Annyi különbséggel, hogy most Húgi nem csak 1-2 napra ugrott le hozzánk, hanem szinte végig velünk nyaralt.)
Négyen voltunk lent csajok, ebből a társaságból 3(!)-an aktívan gyöngyözünk... ezért minden tiszteletünk Kriszta barátnőmé volt, aki olyan jól tűrte a szenvedélyünket. Bár az x. nap után biztos idegesítőek lehettünk már.
Sajnos az alsóörsi kikapcsolódásunk ideje éppen egybeesett Domján Dia gyöngyfűzős táborával. Ez az egybeesés némi problémát okozott a nyári programjaim tervezésében, de végül megszületett a megoldás. Diáékat augusztus 5.-n (az 1. napon) meglátogattuk Csödén. Nagyon jó volt, tanultunk néhány új mintát, született 1-2 újabb alkotás is.
Egyébként Csödén az időnk nagy részét azzal töltöttük -s ezzel részben a többiek (Dia, Kriszta, Móni, Éva, Mili, Zsuzsi és Lilus) idegeire mehettünk-, hogy engesztelő ajándékot készítsünk Kriszti barátnőmnek, akit éppen a névnapján hagytunk magára Alsóörsön. Szántuk-bántuk bűnünket, ezért a Hölgy 1 hullámos karkötővel és 1 CSK&D szettel lett gazdagabb... + 1 teljes olyan nappal, amikor végre nem kellett hallgatnia a gyöngyös nyelvezetünket.
Lényegében ennyi történt velünk mostanában.
Az új ékszerek még nincsenek fotózva, előbb-utóbb pótoljuk ezt is. Nyaralásos fotóinkat meg még be kell "hajtanom" Andi barátnőmön... Ez van!

1 megjegyzés:

  1. Ne aggódj, mire jóváhagyod ezt a megjegyzést, addigra nálad lesznek a fotók! :-D Akkor meg mi értelme ezt a megjegyzést elküldenem?! Sebaj, azért csak elküldöm! :-D

    VálaszTörlés