2011. augusztus 8., hétfő

Nyeremény

Amikor megjelent a tilla gyöngy a piacon, rögtön rendeltünk is néhány csomagot belőle kíváncsiságból. Találtam is néhány érdekesebb mintát már a témában, de azért még elég korlátozott a választék a felhasználásban. Amikor megláttam Elke mintáját egyből bekattant, hogy ezek az egységek jópofa térbeli tárgyat is formázhatnának. Kicsit át kellet dolgozni az alapot is és az összekötőket is teljesen át kellett gondolni, hogy a bogyó stabil legyen. A kitöltés is nehézkes volt, hiszen a bogyó néhol átlátszó. A lyukak kitöltése adott volt, hiszen már rég ki akartam próbálni a tüskéinket, és nagyon is illett a darabhoz. Ahogyan készült egyre jobban tetszett az eredmény, szerintem érdekes forma lett belőle.




Minta: Kette Tila-Traum (Elke Leonhardt-Rath) mintájából kiindulva

11 megjegyzés:

  1. Klári nagyon szerencsés!Gratulálok neki,én pedig köszönöm a játékot!

    VálaszTörlés
  2. Eszméletlen ez a bogyó! Hű, micsoda fantasztikus nyereménnyel gazdagodott Klári! (Sajnos nem én):)
    Gratulálok a nyertesnek és a készítőnek is!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Szenzációs - csak kukkolom-:) s egyre jobban tetszik!

    VálaszTörlés
  4. Fáj a szívem érte nagyon!!! :)
    Gratulálok a nyertesnek és köszönöm a játékot!

    VálaszTörlés
  5. Ma meghozta a postás a csomagot. Izgatottan bontottam fel, az ékszer a valóságban még sokkal szebb, mint a fotókon. Nagyon különleges, egyedi. Köszönöm szépen, nagyon szívesen fogom viselni. Köszönöm, hogy meghirdettétek ezt a játékot.

    VálaszTörlés
  6. Örülök neki, hogy tetszik az ékszer. Én nagyon élveztem készíteni. Mindig izgalmas feladat elkészíteni valamit, amit kitalálok fejben, meg tudom e valósítani gyöngyből?

    VálaszTörlés
  7. Gratula! Nagyon szuper ez a bogyesz, nagyon tetszik, hogy ilyen tüskés! Ismét egy egyedi szuper ékszer, kicsit irigylem Klárit. :-D

    VálaszTörlés
  8. Na ilyet még nem láttam, nagyon különleges és szép!!

    VálaszTörlés